Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

SUMMER FESTIVALS 2010!!!


    Επειδή ως γνωστόν οι έννοιες «κανονικό φεστιβάλ» και Ελλάδα είναι εντελώς αντίθετες οι Defenders Of Metal Faith αποφάσισαν να σας παρουσιάσουν όλα τα ευρωπαικά φεστιβάλ σε αυτό το μεγάλο αφιέρωμα. Με μια πρόχειρη ματιά θα καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ ελληνικών και ξένων φεστιβάλ και πως εδώ μας τα παίρνουν χοντρά για να δούμε 3-4 μπάντες..  Με τη σκέψη ότι ένα 5ήμερο π.χ., στο εξωτερικό δεν κοστίζει παραπάνω από ένα 5ήμερο στην Ελλάδα στην εποχή μας, πρόταση μας είναι να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει με βάση τα μουσικά σας γούστα, αλλά και τον τόπο διεξαγωγής του. Αποκλείεται να το μετανιώσετε. Το εκτιμώμενο κόστος, σε κάθε φεστιβάλ ξεχωριστά, πιστεύουμε θα σας βοηθήσει αρκετά. Συμπεριλαμβάνονται σε αυτό τα πάντα: Αεροπορικά, εισιτήρια φεστιβάλ, μετακινήσεις, καθώς και τα καθημερινά έξοδα για φαγητό, μπίρες(σε λογική ποσότητα), και 1-2 μέρες διαμονή στην πιο κοντινή πόλη πέραν των ημερών του φεστιβάλ.

     Stockholm Rock Out, 30/4 – 1/5/2010.  Ας ξεκινήσουμε από το απόλυτο glam/ hair metal φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη. Το line up του είναι η ονείρωξη του κάθε ποζερά και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επισκεφτείτε την όμορφη αυτή πόλη. Headliners θα είναι οι Slaughter και οι Great White σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους επί ευρωπαικού εδάφους ενώ το καταπληκτικό για το είδος billing συμπληρώνουν οι : Steelheart, KIX, Keel, Dizzy Reed of GNR, Pretty Boy Floyd, XYZ, Tuff, Tigertailz, Nasty Idols, M.ILL.ION, Crashdiet, και Dynazty. Μία μέρα πριν θα έχει warm up show με σπάνιες ακουστικές εμφανίσεις των  Great White, Keel, ΧΥΖ και Tuff. Εκτιμώμενο κόστος για 4 μέρες 550-600ε.

   
  Metalfest Open Air, 13-23/5/2010 Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία. Το metalfest θα περιοδεύσει φέτος σε 5 χώρες στα μέσα Μαίου. Full metal line up με μπάντες όπως οι: Twilight Of The Gods(Bathory Tribute Band) Bolt Trower, Testament, Hammerfall, Six Feet Under, Sepultura, Korpiklaani, Deicide, Nevermore, Epica, Marduk, Mystic Prophecy, Rotting Christ, Vader, Finntrol, Brainstorm, Death Angel κλπ. Προτείνουμε την Ουγγρική έκδοση του φεστιβάλ 21 με 23 Μαίου όπου το VIP ticket κοστίζει μόνο 99ε και συμπεριλαμβάνει meet and greet με τα συγκροτήματα αλλά και απεριόριστη κατανάλωση μπίρας κάθ’ όλη τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ!! Κόστος για 5 ημέρες 500ε
    

   Rock Im Park(Nuremberg) – Rock Am Ring (Nurburgring), 3-6/6/2010, Γερμανία. Τα δύο αυτά «δίδυμα» φεστιβάλ έχουν γίνει δύο από τα πιο mainstream φεστιβάλ της Ευρώπης σε ένα συνδυασμό κλασικών και νέων εμπορικών ονομάτων. Φέτος θα εμφανιστούν οι Kiss, Rage Against The Machine, Muse, Rammstein, Slayer, Alice In Chains, Motorhead, Editors, Airbourne, Gogol Bordelo, Lamb Of God, Hammerfall, Wolfmother, Volbeat, Mastodon, Bullet For My Valentine κλπ. Εκτιμώμενο κόστος για 5 ημέρες περίπου 650ε.

     

     
    Rock In Rio Madrid, 4-14/6/2010, Madrid, Spain. Το εντελώς mainstream Rock In Rio της Μαδρίτης παρουσιάζει ενδιαφέρον αφού την πρώτη του μέρα headliner θα είναι ο Bon Jovi σε μια από τις ελάχιστες φετινές του ευρωπαικές εμφανίσεις, ενώ την δεύτερη μέρα θα εμφανιστούν η Shakira και η Rihanna. Στις 11 Ιουνίου παίζουν οι Rage Against The Machine ενώ στις 14 οι Metallica μαζί με τους Motorhead. Πολλά ονόματα αναμένονται ακόμα για να ανακοινωθούν σε ένα φεστιβάλ με άπειρα events και ποικιλία για όλα τα μουσικά γούστα.
                  
   


    Sweden Rock festival, 9-12/6/2010, Solvesborg, Sweden. Πρώτο από τα μεγάλα Ευρωπαικά Hard Rock/Metal φεστιβάλ που θα παρουσιάσουμε δεν είναι άλλο από το Sweden Rock Festival το οποίο όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου στο Solvesborg, μια μικρή πόλη στη νότια Σουηδία. Το καλύτερο Hard Rock/Heavy Metal Festival της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, κι αυτή τη χρονιά θα φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Αν ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε στο Sweden Rock τότε πρέπει να το κάνετε μέσω της πανέμορφης Κοπενχάγης, ενώ μην παραλείψετε να τσεκάρετε τον καιρό που θα κάνει πριν φτάσετε, αφού πέρσι είχε περίπου 0 βαθμούς ενώ το 2008 πάνω από 20! Στο παζάρι του φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε φοβερά πράγματα ενώ το κάμπινγκ είναι κοντά στην είσοδο του φεστιβάλ και τα μπάνια του είναι καθαρά, με ζεστό νερό ενώ κοστίζουν 6ε. Το Sweden Rock γενικά είναι από τα πιο ακριβά ταξίδια του εξωτερικού ενώ αν θέλετε να καταναλώσετε αλκοόλ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ φροντίστε να έχετε μαζί σας από την Κοπενχάγη αφού ποτά δεν πωλούνται ενώ η μπύρα κοστίζει 8ε! Φέτος είναι ευκαιρία να το συνδυάσετε με την συναυλία των Kiss στο Malmoe η οποία είναι την επόμενη μέρα Κυριακή 13 Ιουνίου!  Εκτιμώμενο κόστος για έξι μέρες ταξίδι 800-900ε.  Συγκροτήματα προς το παρόν: GunsnRoses, Aerosmith, Gary Moore, Slayer, Billy Idol, Cinderella, Bachman & Turner, W.A.S.P., Danzig, U.D.O. Opeth, Sabaton, D.A.D. , Suicidal Tendencies, Mastodon, Fates Warning, Unisonic(Michael Kiske), , Stratovarius, Magnum, Grave Digger, Nazareth, Aldo Nova, Ratt, Y&T, Death Angel, Steel Panther, Anvil, Raven, Jorn Lande, M.S.G., Skyclad, Dream Evil, Mayhem, Praying Mantis, Cathedral

    Nova Rock 11-13/6/2010 Burgenland, Austria. Ένα από τα μεγαλύτερα mainstream rock φεστιβάλ της Ευρώπης φέτος θα έχει headliners τους Rammstein και Green Day ενώ άλλες ενδιαφέρουσες  μπάντες είναι οι Bullet for My Valentine, The Prodigy, Alice In Chains, Amon Amarth, Heaven And Hell, Deftones, Slayer και Airbourne. Κόστος περίπου 550ε.

   




      Download Festival 11-13/6/2010 Donnington Park, England : Το Download είναι ίσως το πιο ιστορικό φεστιβάλ της Ευρώπης αν και τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί πιο εμπορικά ονόματα πολλά εκ των οποίων δεν έχουν σχέση με το metal. Πάντως και φέτος το line up είναι πολύ καλό τουλάχιστον όσον αφορά τους headliners. Εκτιμώμενο κόστος για ταξίδι 5 ημερών περίπου 600–700e.    AC/DC, Rage Against The Machine, Aerosmith, Them Crooked Vultures, Deftones, Stone Temple Pilots, Bullet For My Valentine, Thirty Seconds To Mars, Stone sour,Cinderella, Steel Panther, Saxon(Wheels Of Steel set), Ratt, Y&T, HIM, Wolfmother, Megadeth, Billy Idol, Lamb Of God, Motorhead, Volbeat είναι οι πρώτες μπάντες που έχουν ανακοινωθεί.

     Sonisphere Festivals 16/6  –  8/8/ 2010. Το γεγονός του καλοκαιριού είναι σίγουρα το Sonisphere Festival το οποίο θα περάσει και από την Αθήνα με το γνωστό line up. Ελβετία, Πολωνία, Τσεχία, θα έχουν επίσης τους big four του Αμερικάνικου metal, Metallica, Slayer, Anthrax και Megadeth, ενώ η full version του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Knebworth λίγο βόρεια του Λονδίνου με headliners τους Iron Maiden, Alice Cooper και Rammstein από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου. Ακόμα θα εμφανιστούν οι Motley Crue, Placebo, Iggy And The Stooges, Slayer, Papa Roach, Fear FactoryThe Cult, Anthrax, ενώ αρκετά ακόμα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν. Κόστος αν προλάβετε φτηνά εισιτήρια με την γνωστή low budget εταιρία περίπου στα 600ε για πέντε ημέρες. Ο υπογραφών θα σνομπάρει την Ελληνική έκδοση του Sonisphere και θα προτιμήσει αυτό της Κωνσταντινούπολης όπου το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει όσο εδώ το μονοήμερο. Φυσικά το billing είναι πολύ μεγάλο, και headliners θα είναι οι Metallica(big four), οι Rammstein, και οι Manowar!  Το κόστος για 4-5 μέρες στην Κωνσταντινούπολη θα είναι 500ε.
   
      Hellfest  18-20 /6/2010 Clisson, France : To Ηellfest της Γαλλίας έχει γίνει και αυτό ένα από τα 3-4 μεγαλύτερα metal φεστιβάλ της Ευρώπης. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι δύο μεγάλες κεντρικές σκηνές, η μια δίπλα στην άλλη με τα συγκροτήματα να εναλλάσσονται χωρίς διάλειμμα. Το Clisson βρίσκεται μια ώρα από την όμορφη Ναντ η οποία με τη σειρά της απέχει τρεις ώρες από το Παρίσι. Εμείς το επισκεφτήκαμε πέρυσι και οι αναμνήσεις μας είναι πολύ καλές. Εκτιμώμενο κόστος για έξι μέρες περίπου 600-700ε. Headliners θα είναι οι Deftones, Alice Cooper, και Kiss, ενώ άλλα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν είναι οι Fear Factory, Twisted Sister, Motorhead, Saxon, Sepultura, Airbourne, Biohazard, Carcass, Slayer, Immortal, Exodus, Ratt, Y&T, Anvil, U.D.O., Primal Fear, Arch Enemy, Hypocrisy, Finntroll, Annihilator, Nevermore, Overkill, Tankard, Raven, Devin Townsend Band, Behemoth, Ensiferum, Sabaton, Loudblast, Marduk, Ulver, Asphyx, Fields Of The Nephilim, My Dying Bride, Candlemass, Dark Funeral, Atheist, Count Raven, Bloodbath, Nile, Suffocation, Katatonia, Dying Fetus, Decapitated, Godflesh, Jello Biafra, Garcia Plays Kyuss.

      Graspop Metal Meeting, 25 – 27/6/2010, Βέλγιο : Το με διαφορά πιο οργανωμένο metal φεστιβάλ που έχουμε βρεθεί! Μπορείτε να πάτε μέσω Βρυξελλών ή Άμστερνταμ. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ χώρος του φεστιβάλ βρίσκεται στο Dessel μια μικρή πόλη του Βελγίου. Δύο ανοιχτές μεγάλες σκηνές και τρεις κλειστές μικρότερες φιλοξενούν κάθε χρόνο το πιο δυνατό metal line up της Ευρώπης. Έχετε μαζί σας αδιάβροχο και μπότες γιατί κάθε μισή ώρα βρέχει και αυτό είναι ίσως το μόνο αρνητικό του Grasspop. Συγκροτήματα προς το παρόν: Aerosmith, Kiss, Slayer, Motorhead, Mastodon, Immortal, Amon Amarth, My Dying Bride, Tarja, Saxon, Sabaton, Therion, Paradise Lost, Fear Factory,Anathema, Evergrey, Obituary, Doro, Steel Panther, U.D.O, Korpiklaani, Sepultura, Deicide, Jon Olivas Pain, Unearth, Tankard, Anvil, Ratt, Nile, Cannibal Corpse, Behemoth, Airbourne…

         Heineken JamminFestival, 3-6/6/2010 Βενετία, Ιταλία. Το πιο mainstream rock φεστιβάλ της Ιταλίας είναι το Heineken Jammin’ Festival. Εμείς το είχαμε επισκεφτεί το 2003 όταν είχε σαν headliners τους Iron Maiden, Metallica και Bon Jovi και έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις αφού ήταν και το πρώτο ταξίδι μας στο εξωτερικό. Το φετινό του billing είναι σίγουρο πως θα προσελκύσει πολλές χιλιάδες κόσμου αφού αποτελείται από τους Aerosmith, Green Day, The Black Eyed Peas, και Pearl Jam ως headliners ενώ τα υπόλοιπα συγκροτήματα θα ανακοινωθούν σύντομα. Θα σας κοστίσει μόνο 500ε αν πάτε για πέντε ημέρες. Το κλασικό metal φεστιβάλ της Ιταλίας πάντως δεν είναι άλλο από το Gods Of Metal που δεν σας το προτείνουμε φέτος αφού το billing του είναι πολύ φτωχό για να μην πω κακό.

     Metalcamp Open Air, +  Magic Circle Festival, 6-11/7/2010, Tolmin, Σλοβενία. Αυτές είναι οι απόλυτες heavy metal διακοπές!!! Σε ένα πανέμορφο καταπράσινο μέρος με παραλία για μπάνιο και άλλες δραστηριότητες το metalcamp φέτος ενώνεται με το Magic Circle Festival των μεγάλων Manowar! Τρίτη 6 Ιουλίου ξεκινάει το metal party με μπάντες όπως οι: Immortal, Behemoth, Hammerfall, Paradise Lost, Cannibal Corpse, Six Feet under, Exodus, Nevermore, Sonata Arctica, Obituary, Sabaton, Overkill, Korpiklaani, Leaves’s Eyes, Ensiferum, Equilibrium, Epica, Rotting Christ κλπ. Πολλά ονόματα αναμένονται να ανακοινωθούν ακόμα όπως και 2-3 ακόμα headliner group. Την Κυριακή 11 Ιουλίου αμέσως μετά τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου που θα μεταδοθεί στην κεντρική σκηνή, οι Manowar υπόσχονται πως θα αποδείξουν άλλη μια φορά ποιοι είναι οι πραγματικοί metal kings. Φέτος το setlist θα το διαλέξουν οι οπαδοί τους μέσω του site τους. Αναμένονται πολλές εκπλήξεις όπως σε κάθε Magic Circle Festival. Οι Defenders Of Metal Faith φέτος θα είναι εκεί! Εκτιμώμενο κόστος για οκτώ 100% μεταλλικές ημέρες περίπου 700ε.

     Norway Rock Fest, 7-11/7/2010, Kvinesdal, Norway. Ευκαιρία να επισκεφτείτε τη μακρινή Νορβηγία είναι το Norway Rock Festival. Φέτος θα εμφανιστούν οι Twisted Sister,  Megadeth, Immortal, Queensryche, Black Label Society, Airbourne, Epica, Gamma Ray, Cavalera Conspiracy, U.D.O. Amon Amarth, Anvil, Ratt, Over The Rainbow, Enslaved, Jorn και Sabaton. Κόστος 700-800ε.

      




     Rockweekend Festival, 8-10/7/2010, Sweden. Μένουμε στη Σκανδιναβία αφού το Rockweekend είναι άλλη μια καλή ευκαιρία να δείτε την Στοκχόλμη. Το τριήμερο αυτό φεστιβάλ πραγματοποιείται σε μια μικρή πόλη βόρεια της Στοκχόλμη και το πολύ καλό billing του αποτελείται από τους Twisted Sister, Deep Purple, Venom Saxon, Tarja, Crazy Lixx, Skid Row, Sepultura, Obituary, Over The Rainbow, My Dying Bride,Lions Share,  κλπ. Αναμένονται να ανακοινωθούν ακόμα 40 μπάντες. Μια μέρα πριν, το warm up show θα έχει ως headliners τους φοβερούς Danger Danger. Κόστος για πενθήμερο ταξίδι 600ε.
     
    Masters Of Rock 15-18/7/2010 Vizovice, Τσεχία: Το πιο μεγάλο heavy metal φεστιβάλ στην Τσεχία είναι το Masters Of Rock. Επικεντρώνεται στον κλασικό metal ήχο, κατά μέσο όρο μαζεύει περίπου 30.000 κόσμο ενώ το τετραήμερο εισιτήριο κοστίζει μόνο 55ε!. Φέτος, μεγάλοι headliners θα είναι οι Manowar ενώ άλλα συγκροτήματα που έχουν έως τώρα ανακοινωθεί είναι οι: Tarja, Accept, Unisonic(Michael Kiske), Sabaton, Lordi, Doro, Annihilator, Queensryche, Masterplan, Gamma Ray, Axel Rudi Pell, Epica, Behemoth, Primal Fear, Mike Terrana, Destruction, Lacrimosa, Metalforce, Bloodbound, Grand Magus etc. Αναμένονται ακόμα αρκετά μεγάλα ονόματα. Εκτιμώμενο κόστος για 5-6 ημέρες 500ε.

      Bang Your Head, 16-17/7/2010 Ballingen, Γερμανία. Πολύ καλό κλασικό metal φεστιβάλ που φέτος θα φιλοξενήσει τους Twisted Sister, Queensryche, Krokus, Doro, Jag Panzer, Nevermore, Jon Olivas Pain, Fates Warning, Sabaton, Anvil, Loodness, Enforcer, Ratt. Εκτιμώμενο κόστος για 4 ημέρες 450ε..

  





   High Voltage, 24-25/7/2010, Λονδίνο, Αγγλία. Ένα από τα λίγα φεστιβάλ που επικεντρώνονται στο classic και prog rock, αλλά στις 3 συνολικά σκηνές του εμφανίζονται συγκροτήματα από όλο το φάσμα του σκληρού ήχου. Headliners είναι οι ZZ Top και Emerson Lake And Palmer ενώ το billing συμπληρώνεται από τους Foreigner, Heaven And Hell, Joe Bonamassa, UFO, Gary Moore, The Answer, Black Label Society, Venom, Down, Clutch, Transantlantic, Magnum, Marillion, Uriah Heep και Asia. Το κόστος αν προλάβετε φτηνά αεροπορικά εισιτήρια θα σας έρθει περίπου στα 400ε για ένα τετραήμερο ταξίδι.

     Headbangers Open Air, 29-31/7/2010. Το νούμερο ένα true metal festival!!! Καλύτερο και από το Keep It True (το οποίο δεν παρουσιάζουμε αφού είναι sold out εδώ και καιρό), φέτος θα φιλοξενήσει ιστορικές μπαντάρες όπως οι: Virgin Steele, Shok Paris, Culprit, Icon, Jag Panzer, Solitude Aeturnus, Battleaxxe, Omen, Stormwarrior, Aska, Wolf, Mekong Delta, Raven. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στον κήπο μιας φάρμας στο Elmshorn 40 χιλιόμετρα από το Αμβούργο και το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει μόνο 48ε. Για ένα πενθήμερο ταξίδι το κόστος υπολογίζεται στα 400ε ενώ έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια.

     Wacken Open Air 5-7/8/2010, Wacken, Germany. Το μεγαλύτερο σε μέγεθος, metal festival της Ευρώπης είναι φυσικά το ιστορικό Wacken. Φέτος headliners θα είναι οι Iron Maiden σε μια από τις λίγες φετινές τους live ευρωπαικές εμφανίσεις για την “The Final Frontier Tour” ενώ η ατελείωτη λίστα συγκροτημάτων που θα εμφανιστούν έχει ως εξής: Alice cooper, Slayer, Motley Crue, Arch Enemy, Cannibal Corpse, Edguy, Candlemass, Grave Digger, Immortal, Raven, Kataklysm, Stratovarius, Tarja, Tiamat, U.D.O., W.A.S.P., Voivod, Tyr, Primal Fear, Caliban, Gojira, Lake Of Tears κλπ. Το κόστος σας θα είναι περίπου 600ε, ενώ βασικό του μειονέκτημα η περίοδος διεξαγωγής του.  

    Bloodstock Open Air, 13-15/8/2010. Το τελευταίο ίσως μεγάλο φεστιβάλ του καλοκαιριού είναι το Bloodstock στην Αγγλία. Φέτος είναι η δέκατη επέτειός του στην οποία θα εμφανιστούν οι Twisted Sister, Children Of Bodom, Heaven And Hell, Bloodbath, Fear Factory, Cannibal Corpse, Behemoth, Devin Townsend, Edguy, Obituary, Sonata Arctica, Gorgoroth, Rage, Ross The Boss, Doro, Gojira, Gwar, Suffocation, Ensiferum κλπ. Για ένα πενθήμερο ταξίδι το κόστος σας θα είναι περίπου 550ε.

       Firefest 30-31/10/2010, Nottingham, England. Το απόλυτο φεστιβάλ για τους φίλους του melodic rock είναι φυσικά το Firefest του οποίου κάθε χρόνο η φήμη μεγαλώνει. Το billing περιλαμβάνει 80’ς συγκροτήματα σε συνδυασμό με πολλές νέες μπάντες. Φέτος headliners θα είναι οι Lynch Mob και Nelson ενώ οι υπόλοιπες μπάντες είναι οι Dare, Saraya Stage Dolls, Pretty Maids, Newman, Grand Design, ενώ οι Bonfire θα παίξουν ολόκληρο το κλασικό τους LpFireworks”. Κόστος για 4 ημέρες περίπου 500ε.



   
     70000 Tons Of Metal, 24-28/1/2010, Miami – Cozumel MexicoMiami. Ναι, καλά διαβάζετε! Το τελευταίο φεστιβάλ που σας παρουσιάζουμε είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα! Τέλος Ιανουαρίου, όταν εδώ θα χιονίζει (λέμε τώρα) έχετε την ευκαιρία να επιβιβαστείτε στο “Majesty Of The Seas” για μια 5ήμερη heavy metal κρουαζιέρα που ξεκινάει από το Miami στις 24 Γενάρη, και αφού διασχίσει την Καραϊβική κάνοντας μια στάση Μεξικό, επιστρέφει στο Miami στις 28 Γενάρη. Ονειρεμένη metal κρουαζιέρα παρέα με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και με τις 40 συνολικά μπάντες να εμφανίζονται από δύο φορές η κάθε μία στις διάφορες σκηνές του κρουαζιερόπλοιου. Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί οι πρώτες δέκα οι οποίες είναι οι Amon Amarth, Epica, Finntrol, Raven, Sodom, Sonata Arctica, Stratovarius, Uli Jon Roth, Witchburner ενώ οι θρυλικοί Saxon στην πρώτη εμφάνισή τους θα παίξουν ολόκληρο το “Wheels Of Steel” και στην δεύτερη ολόκληρο το “Strong Arm Of The Law” άλμπουμ τους. Εννοείται πως οι καμπίνες είναι περιορισμένες οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας βιαστεί. Εκτιμώμενο κόστος με 3 μέρες extra διαμονή (σύνολο 8 μέρες) στο Miami περίπου 2000ε.  

   Για τους φίλους του ακραίου metal προτείνουμε τα εξής φεστιβάλ:

  Kings Of Black Metal, 10/4/2010 στο Giessen της Γερμανίας με headliners τους Immortal και μπάντες όπως οι Enthroned, Inquisition, Kampfar και Setherial μεταξύ άλλων.

   Karmoygeddon Festival, 23-24/4/2010 στο Haugesund της Γερμανίας με headliners τους Arch Enemy και τους Ensiferum και μπάντες όπως οι: Rage, The Haunted, Wolf, Tristania, Tyr, Glittertind κλπ.

  Ragnarok Festival, 29/4- 1/5/2010, στο Kreuth της Γερμανίας είναι το απόλυτο pagan/viking metal φεστιβάλ αυτής της άνοιξης. Σημαντικότερες μπάντες είναι οι εξής: Agathodaimon, Belphegor, Ensiferum, Equilibrium, Gorgoroth, Haggard, Wolfes In The Throne Room
   Neurotic Deathfest 30/4 – 1/5 2010, στο Tilburg της Ολλανδίας για τους φίλους του death metal. Headliners είναι οι Carcass και οι Bolt Thrower ενώ το billing συμπληρώνουν οι Napalm Death, Immolation, Pestilence, Six Feet Under, Lock Up, Dying Fetus, Benediction, Aborted και οι δικοί μας Rotting Christ.
Metaltown, 18-19/6/2010 Goteborg, Sweden με headliners τους Rammstein και In Flames και ακόμα τους Bullet For My Valentine, Kreator, Dark Tranquillity, Nile, Sabaton, Finntrol, Cynic, Dream Evil. Κόστος για 4 ημέρες περίπου 500ε.
Tuska Open Air, 2-4/7/2010, Helsinki, Finland. Εντυπωσιακό line up για τους φίλους του extreme metal με τον Devin Townsend να παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το “Ziltoid The Omniscient” concept άλμπουμ του. Headliners: Devin Townsend, Megadeth, Mastodon. Άλλες μπάντες: Satyricon, Testament, Kamelot, Finntroll, Hypocricy, Pain, Tarot, Nile, Swallow The Sun, Overkill, Cannibal Corpse, Obituary.
    With Full Force, 2-4/7/2010, Lobnitz, Γερμανία. Δέκατη έβδομη εκδοχή αυτού του ιστορικού metal-hardcore-punk φεστιβάλ. Φέτος θα εμφανιστούν οι Slayer, Dark Tranquillity, Killswitch Engage, Cannibal Corpse,Sick Of It All, GWAR, Heaven Shall Burn, The Exploited, Fear Factory, Calliban κλπ.

   Unirock Open Air Festival, 2-4/6/2010, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. Μπάντες:Cannibal Corpse, Amorphis, Obituary, Necrophagist, Dark Funeral, Overkill, Grave Digger, Sabaton, Belphegor
    Metal Female Voices: Για τους φίλους των γυναικείων φωνητικών σε metal group προτείνουμε φυσικά το Metal Female Voices το οποίο θα πραγματοποιηθεί 23 και 24 Οκτωβρίου στο Βέλγιο. Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί οι: Arch Enemy(First Headliners), Leaves Eyes, Revamp και οι Έλληνες Bare Infinity


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου