Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Scott Colombus: 10 Νοεμβρίου 1956 - 4 Απριλίου 2011

Στις 4 Απριλίου του 2011 έφυγε από τον Κόσμο ο Scott Colombus, ο πιο καταπληκτικός drummer που είχαν ποτέ οι Manowar. Ένας από τους πιο προσεκτικούς, σεμνούς και διακριτικούς Μεταλλάδες που περάσανε ποτέ από το Σύμπαν.

Into Glory Ride
Hail To England
Sign Of The Hammer
Fighting The World
Kings Of Metal
Louder Than Hell
Warriors Of The World
Gods Of War

Αυτά είναι τα Έπη στα οποία συμμετείχε ο Scott με τους Manowar. Ο λόγος για τον οποίο προσχώρησε στη μπάντα ήταν το ότι χτυπούσε τόσο δυνατά τα drums, ώστε οι άλλες μπάντες δε τον αντέχανε και τον διώχνανε. Η δύναμή του και το πάθος του ήταν ο λόγος που ταίριαξε τόσο πολύ με τους Manowar και συνέχισε την πορεία του ως ένας από τους Βασιλιάδες Του Μέταλ.

Όταν ένα κομμάτι των Manowar πεθαίνει, τότε πεθαίνει κι ένα κομμάτι από κάθε οπαδό τους. Ένα κομμάτι από εμένα. Θα χρειαστούν πολλά, πολλά χρόνια για να επανέλθουμε στα μυαλά μας τώρα πια.

Αντίο Scott. Μη ξεχάσεις να επιστρέψεις στο Thor το Mjöllnir. To Ragnarök πλησιάζει και θα το χρειαστεί για μία φορά ακόμη.
 
 

2 σχόλια:

  1. hey αυτό είναι το ποστ που έγραψα εγώ στις 5 απριλίου (http://loaderlog.blogspot.com/2011/04/scott-colombus-10-1956-4-2011.html)! χαίρομαι που σου άρεσε τόσο!
    κρίμα που είναι τόσο θλιβερό το θέμα που διαπραγματεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hey! Συγγνωμη που δεν εγραψα την πηγη του αλλα καμια φορα το ξεχναω. Πολυ ωραιο post αν και μακαρι να μην ειχε υπαρξει ο λογος για τον οποιο γραφτηκε :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή