Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΝΕΑ: KING DIAMOND: Υποβλήθηκε σε τριπλό-Bypass ανοικτής καρδιάς



Η Livia Zita, η 26χρονη γυναίκα του 54χρονου Δανού τραγουδιστή King Diamond (πραγματικό όνομα: Kim Bendix Petersen MERCYFUL FATE, KING DIAMOND), εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση:

«Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω για τα νέα των προηγούμενων εβδομάδων, επειδή επηρεάζουν πολλά πράγματα.

"Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο βασιλιάς έπρεπε να μεταφερθεί στο κοντινό νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Μετά από πολλές διαφορετικές εξετάσεις, οι γιατροί συνέστησαν να γίνει καρδιακός καθετηριασμό.

«Ο Καρδιακός καθετηριασμός είναι μια διαδικασία κατά την οποία οι γιατροί οδηγούνε ένα πολύ λεπτό σωλήνα επάνω από το πόδι και στην καρδιά, όπου διοχετεύεται χρωστική ουσία στο αίμα. Στη συνέχεια μια κάμερα στο άκρο του σωλήνα παίρνει πολλές εικόνες των αρτηριών της καρδιάς, και αναζητούν για τυχόν μπλοκαρίσματα.

"Μετά από αυτό έγινε, καθόρισαν ότι ο βασιλιάς είχε αρκετές καρδιακές προσβολές, και τρεις από τις αρτηρίες της καρδιάς του ήταν η αιτία: η μία ήταν εντελώς αποκλεισμένη, η δεύτερη ήταν 90 μπλοκαρισμένη, και η τρίτη ήταν 65% μπλοκαρισμένη.
Η μόνη λύση για αυτό ήταν η χειρουργική επέμβαση
ανοικτής καρδιάς (τριπλό-bypass)

"Η επέμβαση του βασιλιά κράτησε περίπου επτά ώρες. Όλα πήγαν καλά, και ο βασιλιάς είχε ληφθεί για την ΜΕΘ για την ανάκαμψη. Περπατούσε και έτρωγε στερεές τροφές ήδη δύο ημέρες μετά την επέμβαση, και ήταν ο πρώτος στην ιστορία του νοσοκομείου που περπάτησε από μόνος του, μετά από μία τόσο σοβαρή επέμβαση.

"10 ημέρες μετά το ασθενοφόρο τον πήγε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, τώρα είναι στο σπίτι και αναρρώνει καλά. Θα χρειαστεί λίγους μήνες μέχρι ο ίδιος να αισθάνεται απόλυτα φυσιολογικά και χωρίς πόνο.

"Θα ήθελα να αναφέρω εδώ ότι ο King Diamond είναι αιώνια ευγνώμων για το υπέροχο προσωπικό στο Centennial Ιατρικό Κέντρο, που τον φρόντισε.
Τους Δρ. Kourlis, Δρ Kamili, Δρ Alang, τους νοσηλεύτες Κρίστι και Thomas μεταξύ πολλών άλλων, που του δείξανε την καλύτερη φροντίδα και προσοχή που θα μπορούσε ποτέ να ελπίζει.

«Υπό το πρίσμα αυτό, θα είναι ένα διάλειμμα από τη μουσική και τη μουσική βιομηχανία συνολικά μέχρι νεωτέρας. Έχει πολύ θέληση να γράψει νέα μουσική, να τελειώσει το DVD, και να πάει σε περιοδεία, αλλά προς το παρόν, όλα αυτά τα πράγματα είναι το απώτερο μέλλον και δεν σκέφτεται για αυτα.

«Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι η μπάντα των King Diamond δε θα σταματήσει,ούτε θα διαλυθεί ή κάτι παρόμοιο. Η υγεία του βασιλιά είναι η πρώτη προτεραιότητα, και όταν όλα πηγαίνουν καλά μαζί του, η μουσική θα συνεχιστεί.

"Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την ανάγνωση αυτού και Stay HEAVY."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου