Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

MOTORHEAD - "The World is Yours"


Πριν πολλα πολλα χρονια ενας πιτσιρικας αγοραζε τον πρωτο του δισκο απο το δισκαδικο της γειτονιας του.Ηταν περιπου 8 χρονων και η επιλογη του ηταν το πρωτο album των MOTORHEAD...Αργοτερα γραφτηκε στο επισημο fan club της μπαντας και ποτε δεν ξεφυγε απο το κολλημα του με τους αλητες αυτους!
Και τωρα,το φερνει η τυχη ετσι,να παρουσιασει τον εικοστο δισκο τους!!!Ο Lemmy και η παρεα του ειναι πιστοι στο ραντεβου τους με τους μεταλλαδες ολου του κοσμου.
Δεν εχουμε εδω ουτε γλυκαναλατες μελωδιες,ουτε πονεμενες ψυχες,ουτε ερωτικα σκιρτηματα,ουτε πληκτρα,ουτε βιολια,τιποτα απο αυτα...Εχουμε βρωμικο rock n roll,metal βυθισμενο στους καπνους απο τσιγαρα,Jack Daniels και καποιες κυριες που συνωστιζονται στο καμαρινι του Lemmy.Αυτα ηταν παντα η πηγη εμπνευσης του και φροντιζει να ειναι παντα κοντα του.
Η αποψη του για τη ζωη και τη μουσικη παραμενει παντα η ιδια,παρα τα χρονια που περνανε,αλλα αυτο δε μας χαλαει καθολου αφου μας προσφερει παντα αυτο που αγαπησαμε απο παιδια.
Δεν σταματα να αγαπα ολα αυτα,αλλα δε σταματα να βγαζει και την οργη του για οτι γινεται γυρω του.Και παντα καταφερνει να εχει κοντα του στο group,αναλογους αξιους συνοδοιπορους.
Λοιπον τι εχουμε τελικα?Εχουμε ενα αυθεντικο δισκο MOTORHEAD!!!Και αυτο τα λεει ολα....

ΠΗΓΗ: www.rockoverdose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου