Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

U.D.O. - "Leatherhead E.P." 2011














Πιστή στο ραντεβού της κάθε δύο χρόνια η θρυλική  φωνή των Accept επανέρχεται στο προσκήνιο εντός του 2011 με το καινούργιο L.p., “Rev-Raptor”. Και όπως κάθε φορά έχουμε σαν προπομπό του νέου δίσκου αυτό εδώ το E.p. To “Leatherhead”, όπως και το προηγούμενο E.p. του Udo, περιέχει αρκετά καλούδια τα οποία σίγουρα θα ικανοποιήσουν του φανατικούς φίλους του.  Όπως και σε κάθε σχεδόν single, πρώτο τραγούδι δεν θα μπορούσε παρά να είναι το ομώνυμο στο οποίο φαίνονται οι ορέξεις της μπάντας. Το “Leatherhead” ξεκινά με ένα φοβερό μοντέρνο riff που πιθανό να δείχνει την κατεύθυνση του νέου δίσκου για να συνεχίσει με μια κλασική μεταλλική γέφυρα και ένα Accept-ικό ρεφρέν. Πολύ δυνατό τραγούδι που σε κάνει να ανυπομονείς για το νέο άλμπουμ και το οποίο φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί από το τελευταίο καταπληκτικό άλμπουμ των Accept. Αντίθετα, το δεύτερο τραγούδι “Rock’n’ Roll Soldiers” το οποίο και αυτό θα περιέχεται στο νέο C.d., όπως φαίνεται και από τον τίτλο του είναι καρακλασικούρα με υμνικό ρεφρέν και ένα πολύ καλό σόλο από τον Stefan Kaufmann. 

  Και πάμε στην ουσία της κυκλοφορίας του E.p. που είναι τα bonus tracks τα οποία κάποιοι ίσως να τα έχουν ακούσει από την κυκλοφορία του “Thundervision” DVD πίσω στο 2004. Το “Free Or Rebellion” είναι ένα κλασικό U.D.O. τραγούδι που παρά την πολύ καλή μελωδία του στην μέση δεν προσθέτει κάτι ιδιαίτερο στην δισκογραφία της μπάντας ενώ το “Run!” είναι μια αρκετά συμπαθητική μπαλάντα, αλλά μέχρι εκεί. Τέλος το E.p. που λογικά θα κυκλοφορήσει σε Video C.d. ή Dvd περιέχει το πριν λίγες μέρες γυρισμένο,και αρκετά καλό,  videoclip για το “Leatherhead” καθώς και ένα ακόμα για το “Jingle Balls”.

Συνολικά πρόκειται για ένα αρκετά χορταστικό E.p. όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο Udo. Αν μάλιστα το νέο άλμπουμ κινηθεί ποιοτικά στα μέτρα των δύο πρώτων τραγουδιών θα πρόκειται σίγουρα για μια πολύ καλή κυκλοφορία. Οι φανατικοί ας ξεκινήσουν από το E.p. και ας κάνουν υπομονή λίγες μέρες ακόμα για το “Rev-Raptor”.




Διαβάστε το επίσης στο www.solidrock.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου